Storschlaget

Ett av mina jobb vid sidan av fotograferingen är att gigga som en del av showgruppen Storschlaget. Större delen av året finns denna grupp att uppleva på restaurang Victoria (”Vickan”) i Stockholm på måndagar men under vintersäsongen dyker den även upp som ett uppskattat inslag på scen i Sälen. Harrys i Sälen har haft schlagerfredagar i hela 8 år och i år är inget undantag. Detta år är det fredagar på ICE som gäller med stor scen och ett fantastiskt publikhav. Showgruppen är en konstellation av en kille (i huvudsak Gregor Michaj) och en eller två tjejer. Vi tjejer alternerar och dyker upp lite olika gånger. Nedan följer lite bilder från gigget i fredags när jag och Gregor gigade för över 1000 glada personer i publiken.

Fotograf: Richard Widner

IMG_5354 copy 2

IMG_5495 ny fb

IMG_5493 fb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *