VÄLKOMMEN TILL CREATRISS!

Smyglanserar denna site som ännu är under uppbyggnad men jag kunde inte hålla mig. Är enormt tacksam över den hjälp jag får från Tommy som är mannen bakom denna otroligt viktiga avlastning i mitt hektiska schema!
Det är GULD värt att få det gjort, så där 5 år efter att domänen köptes och hotellplatsen betalats varje år hahaha Ja så kan det gå när man väljer att fånga de kreativa bollarna. ALLA kreativa bollar man hinner med..
Kastar in en bild från en shoot jag gjorde med de busiga grabbarna i Level5 och deras underwearPR för Liias. Vi har en riktigt het shoot planerad och det kommer naturligtvis att komma backstagebilder även från den här
i bloggen. För det är det bloggen kommer att handla om mest; backstagebilder, personliga inlägg, tips och annat som jag hoppas ska vara intressant för er som kikar in och läser 🙂 Hörs snart igen! // Irini (Creatriss)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *